Ozzy Osbournesta alkoi levitä huhuja, joiden mukaan mies makaisi jo kuolinvuoteellaan – Pimeyden prinssiltä naseva vastaus

2.1.2020 23:09

Medioissa levisi kulovalkean tavoin aiemmin tänään Radar Onlinen julkaisema uutinen, jonka mukaan Ozzy Osbourne kärvistelisi käytännössä kuoleman kielissä. Ozzyn tytär Kelly Osbourne ehti sittemmin jo katkomaan huhuilta siipiä julkaisemassaan somepäivityksessä, jossa hän kirjoitti tilanteesta seuraavasti:

”Minulla oli tänään hieno startti vuoteen 2020. Kävin lounaalla perheeni kanssa. Vietin loppupäivän naureskelemalla ja hengailemalla isäni kanssa. Sitten tulin kotiin ja luin sairaita juttuja siitä, kuinka isäni makaa muka ’kuolinvuoteellaan’. Joskus media saa minut voimaan pahoin! Ei ole mikään salaisuus, että isälläni on ollut terveytensä kanssa rankka vuosi takanaam, mutta ihan vittu oikeasti nyt tämän paskanjauhannan kanssa.”

Nyt Ozzy on itse kommentoinut huhuja tuoreessa Instagram-päivityksessään varsin tyhjentävästi. ”Oletteko lukeneet mitään hyviä uutisia lähiaikoina?” mies kirjoittaa ja repii tekstin ohessa jakamassaan kuvassa hiuksiaan.

Katso päivitys alta.

Lisää luettavaa