Pää Kii palaa! Uusi albumi on jo valmis

Sweet home Kouvola! Teemu Bergmanin johtama joukkio ilahduttaa jälleen.
30.8.2018 09:19

Onhan tätä jo odotettu: Pää Kii julkaisee vihdoinkin jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle, välittömästi suomipunkin klassikoksi muodostuneelle debyytilleen. 19.10. ilmestyvä kakkoslevy on saanut nimekseen Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan. Julkaisijana toimii debyytin tavoin Stupido Records.

Teemu Bergmanin johtama Pää Kii on viime vuosina ollut paikoin hyvinkin epämääräisessä kunnossa, ja kaksi vuotta sitten yhtye ehti jopa ilmoittaa tarunsa päättyneen. Nyt yhtye on palannut uudistetulla kokoonpanolla: vanhasta ovat jäljellä Bergmanin lisäksi basisti Vekku Vartiainen. Lisäksi yhtyessä soittavat Antti Leppäniemi (kitara) ja Heikki Laaksomies (rummut). Levyn on äänittänyt, tuottanut ja miksannut aiemmin yhtyeen vakiokalustoon kuulunut Lauri Eloranta.

Soundin toimituksessa albumia on kuunneltu innostuneena jo muutama viikko, ja voimme taata että pettyä ei tarvitse. Levyllä on pari pikkulevyillä jo julkaistua rallia, sekä hyvä nippu uusia iskusävelmiä. Sä veit mun levyt kirpparille -single ilmestyy 19.9.

Pää Kiin kakkosalbumin kansi noudattelee debyytin tyyliä. Kuvituksesta vastaa Aapo Rapi.

Biisilista näyttää tältä:

1. Takaisin työttömyyskortistoon
2. Isieni maa
3. Koira lähtee piikille
4. Sä veit mun levyt kirpparille
5. Sweet home Kouvola
6. Nyt mä haluun haistaa hieman liimaa
7. Aina jonon viimeinen
8. Mr Masennus
9. Yksi musta minuutti
10. Tie kotiin
11. Rautamies ruostuu

Lisää luettavaa