Painavia uutisia: Turisas, Neurosis, Devin Townsend

Neljättä albumiaan studiossa värkkäävä battlemetal-orkesteri Turisas lähtee konsertoimaan eteläiseen Amerikkaan. Guards of Glory -kiertue etenee seuraavasti:

08.03. Mexico City – Circo Volador
09.03. San Jose – Pepper’s
10.03. Bogota – Teatro La Mama
12.03. Buenos Aires – Groove
14.03. Santiago – Rock & Guitarras
16.03. Sao Paulo – Carioca Club
17.03. Porto Alegre – Opiniao

– Vihdoinkin se tapahtuu! Olemme pitkään odottaneet mahdollisuutta päästä soittamaan Latinalaiseen Amerikkaan, emmekä voisi olla enempää innoissamme, kun tämä unelma viimein toteutuu. Rakastamme sikäläisten fanien omistautumista ja uskomme, että nämä keikat tulevat olemaan todella palkitsevia. laulaja Mathias Nygård sanoo.

Turisas soittaa Suomessa seuraavasti:

02.11. Turku, Caribia
03.11. Lahti, Finlandia-klubi

Raskaan möyrinnän mestariyhtye Neurosis puolestaan julkaisee Honor Found In Decay -albuminsa. Ehdalta Neurosikselta soundaavan kiekon voi nyt kuunnalla kokonaisuudessaan täällä.

Kuten jo kerrottiinkin niin kanadalaismestari Devin Townsend esitti Project-yhtyeensä kanssa ”koko uraansa” keskittyvän The Retinal Circus -keikan Lontoossa 27.10. Lähes kolmetuntisen shown voi nyt katsoa kokonaisuudessaan YouTubessa. Herranjestas, aikamoinen meininki.

Devin Townsend Project konsertoi Suomessa seuraavasti:

06.11. Helsinki, The Circus
07.11. Helsinki, The Circus
08.11. Tampere, Pakkahuone

Limp Bizkitin ”comeback” sen sijaan jatkuu. Ensi vuonna ilmestyvältä Stampede Of The Disco Elephants -levyltä (!) poimittu City Of Angels soi täällä. Herranjestas, aikamoinen meininki…