Artisti: Turisas

”Pitää tehdä ne itselle tärkeät jutut silloin kun aikaa vielä on” – Turisas-viulisti sooloilee, kuuntele single

Olli Vänskä soittaa viulua Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin metallibändeihin lukeutuvassa Turisas-yhtyeessä ja hänen soittoaan on kuultu myös muun muassa Finntrollin, Moonsorrow’n ja Crimfallin levyillä. Hän on soittanut myös useita keikkoja Korpiklaanin riveissä. Perjantaina 11.6. suoratoistopalveluihin ilmestyy vuorostaan Vänskän ensimmäinen soolosingle Deadline, joka on jo nyt kuunneltavissa Youtubessa.

Metal Hammer julkaisi koko listan vuosituhannen tähän mennessä parhaista biiseistä – suomalaisbändit komeasti edustettuina

Brittiläinen Metal Hammer -lehti kokosi hiljattain listan sadasta vuosituhannen tähän mennessä parhaasta kappaleesta. Aiheesta antoivat äänensä niin toimittajat, lukijat kuin muusikotkin. Kuten aiemmin raportoimme, rock- ja metallipainotteinen listan ykköseksi kiri System of A Down Chop Suey -klassikollaan, mutta sadan parhaan joukosta löytyy myös ilahduttavasti suomalaisväriä.

Ensiferumista tuttu Netta Skog antaa edelleen hanurin soida – mutta nyt esitetään aivan muuta kuin metallia

Suomen mahdollisesti kovin rock-hanurinsoittaja Netta Skog ei ole vetäytynyt musiikkihommista sen jälkeen, kun päätti pestinsä Ensiferumissa ja Turisaksessa. Skog loikkaa seuraavaksi elokuvamusiikin maailmaan ja esittää parituntisen konsertin, jossa kuullaan erinäisten hittielokuvien musiikkia haitarisovituksina. Melkoista!