Artisti: Turisas

Metal Hammer julkaisi koko listan vuosituhannen tähän mennessä parhaista biiseistä – suomalaisbändit komeasti edustettuina

Brittiläinen Metal Hammer -lehti kokosi hiljattain listan sadasta vuosituhannen tähän mennessä parhaasta kappaleesta. Aiheesta antoivat äänensä niin toimittajat, lukijat kuin muusikotkin. Kuten aiemmin raportoimme, rock- ja metallipainotteinen listan ykköseksi kiri System of A Down Chop Suey -klassikollaan, mutta sadan parhaan joukosta löytyy myös ilahduttavasti suomalaisväriä.

Ensiferumista tuttu Netta Skog antaa edelleen hanurin soida – mutta nyt esitetään aivan muuta kuin metallia

Suomen mahdollisesti kovin rock-hanurinsoittaja Netta Skog ei ole vetäytynyt musiikkihommista sen jälkeen, kun päätti pestinsä Ensiferumissa ja Turisaksessa. Skog loikkaa seuraavaksi elokuvamusiikin maailmaan ja esittää parituntisen konsertin, jossa kuullaan erinäisten hittielokuvien musiikkia haitarisovituksina. Melkoista!

Raskaan rockin puutarhajuhla heinäkuun lopussa Tampereella – Sauna Classicin esiintyjinä muun muassa Stratovarius ja Turisas

Heavyfestivaalien perinteisiin nojaava Sauna Classic pidetään Tampereen Eteläpuistossa 28.–29. heinäkuuta. Raskaan rockin puutarhajuhlissa yleisö pääsee nauttimaan paitsi päälavan sekä cover-lavan esiintyjistä myös ruoka- ja juomatarjonnasta, saunasta sekä kasarikaraokesta.