Päivän televisiotärppi: Loppu saapuu kuvaruudun kautta – Black Sabbathin jäähyväiset tänään myöhäisillassa

Black Sabbathin The End -jäähyväiskiertueen viimeinen konsertti järjestettiin viime helmikuussa legendaarisen yhtyeen kotikaupungissa Birminghamissa. The End Of The End -taltiointi nähtiin kuluvana vuonna pikaisessa, vain yhden illan mittaisessa elokuvateatterilevityksessä sekä vinyyli-, blu-ray-, DVD- ja CD-tallenteina.

Tänään Yle Teemalla kello 23.10 nähtävässä konsertissa alkuperäiskokoonpanosta olivat mukana Ozzy Osbourne, Tony Iommi ja Geezer Butler, sillä kuten monet varmasti tietävätkin jäi Bill Ward pois jäähyväiskiertueelta ei niin sopuisissa merkeissä. Vaikka Wardin kiertueella korvannut Tommy Clufetos hoitaa alkuperäisrumpalin osuudet kunnialla, olisi faneille varmasti ollut juhlaa nähdä vanha nelikko lavalla vielä yhden viimeisen kerran. Metallipioneerit eivät kuitenkaan ole sulkeneet pois yksittäisten festivaaliesiintymisten mahdollisuutta, joten ehkä vielä joku päivä Ward nähdään lavalla yhdessä Black Sabbathin kanssa.

Jos et malta odottaa iltaan asti, niin The End Of The End on katsottavissa jo nyt Yle Areenasta, jossa se pysyy vielä kahden kuukauden ajan.