Pakkohan se on uutisoida: Maailman laajin Iron Maiden -kokoelma ja muuta raskasta asiaa

Toivon mukaan Suomeenkin ensi kesänä saapuvalla Iron Maidenilla on kova fani Tanskassa. Rasmus Stavnsborg on nimittäin kerännyt sen verran huikean määrän erilaista Iron Maiden -fanitavaraa, että hänen kokoelmansa on hyväksytty mukaan Guinnessin ennätysten kirjaan.

Tanskalaiskeräilijän kokoelma alkoi karttua vuonna 1981, kun ennätysmies oli vasta kahdeksanvuotias. Tänä päivänä hän omistaa 4168 erilaista Iron Maiden -tavaraa ja suurin osa kokoelmasta on esillä hänen Iron Maiden -aiheisessa baarissaan.

Kokoelma oli esillä Malmössa järjestetyssä Rockmässan-tapahtumassa ja sen laajuutta voi ihmetellä YouTubessa.

Bullet For My Valentine on puolestaan vahvistanut uuden albuminsa julkaisupäivän. Temper, Temper saapuu markkinoille 13. helmikuuta. Singlekappaleen voi kuunnella täällä.

Devin Townsend puolestaan palasi pitkästä aikaa entisen yhtyeensä Strapping Young Ladin tunnelmiin The Retinal Circus -keikallaan Lontoossa 27.10. Love? soi täällä ja Detox taas täällä. Mittava The Retinal Circus -konsertti ilmestyy myös dvd-tallenteena myöhemmin.

Ja otetaan vielä vanha tuttu Metallica, joka paikkasi Green Dayn peruuntunutta keikkaa New Orleansin Voodoo Music + Arts Experience -tapahtumassa 27.10. Hit The Lights kulkee mukavasti täällä ja Master Of Puppets tärähtää täällä. American Idiot Jam ja Creeping Death taas soivat täällä.

James Hetfieldin ”rässiliivi” sen kuin komistuu…