Pantera peräänkuuluttaa konserttijärjestäjien vastuuta artistien turvallisuudesta The Voice -kisaajan menehdyttyä ampujan luoteihin

Pantera

Youtuben ja Yhdysvaltain The Voicen kautta kuuluisuuteen ponnistanut laulaja Christina Grimmie sai surmansa Kevin Loibl -nimisen miehen ammuttua häntä ja itseään Grimmien jakaessa perjantaisen konserttinsa jälkeen nimikirjoituksia Orlandossa Floridassa. Nyt Pantera, jonka perustajajäseniin kuulunut kitaristilegenda Dimebag Darrell joutui itsekin ampujan uhriksi uuden yhtyeensä Damageplanin keikalla vuonna 2004, on ottanut asian tiimoilta julkisesti kantaa.

Tänään sunnuntaina Facebookissa julkaistussa tiedotteessa pettynyt yhtye penää konserttijärjestäjiltä toimia vastaavien tragedioiden estämiseksi.

”Olemme todella surullisia ja pettyneitä kuultuamme Christina Grimmien tultua ammutuksi samaan tapaan kuin Dimebag Darrell. Dimen murhan jälkeen toivoimme teollisuutemme (eli klubien omistajien ja konserttipromoottoreiden) tekevän kaikkensa artistien suojelemiseksi aseita heiluttelevilta fanaatikoilta. Valitettavasti näin ei käynyt ja jälleen yksi nouseva tähti sai maksaa siitä hengellään. Asioihin on saatava muutos! RIP Christina & RIP Dime, Jeff Thompson, Erin Halk ja Nathan Bray.”

Pantera hajosi virallisesti vuonna 2003.