Panteran paluuprojektiin oli ehdolla toinenkin kitarasankari – tämä ei kuitenkaan halunnut edes harkita pestiä

30.12.2022 22:03

Aina siitä saakka kun huhuja Panteran jonkinasteisesta paluusta on pyörinyt maailman turuilla ja toreilla, Zakk Wyldeä on pidetty itsestäänselvänä valintana täyttämään kitaristi Dimebag Darrellin tyhjäksi jättämät saappaat. Ozzy Osbourne/Black Label Society -kepittäjän puolesta on puhunut paitsi soittotyyli, myös läheiset välit edesmenneisiin Abbottin veljeksiin.

Parrakas motoristiviikinki ei kuitenkaan ole aina ollut ainoa vaihtoehto pestiin, ainakaan Alter Bridge -kitaristi Mark Tremontin mukaan.

Tremonti kertoo Overdriven haastattelussa, että Pantera-basisti Rex Brown lähestyi häntä muutama vuosi sitten festivaaleilla.

”Juttelin Rexin kanssa muutama vuosi sitten Download-festivaaleilla, ja hän kertoi mahdollisesta Pantera-reunionista”, Tremonti muistelee. ”Hän katsoi minua ja sanoi: ’Sinun pitäisi laittaa nimesi hattuun.’ ’Ei helkkarissa’, vastasin. Siinä roolissa täytyy olla tietyntyyppinen persoona.”

”Siinä ei ole kyse vain soittamisesta, paljon on kiinni persoonasta, ja Dimellä oli valtava presenssi”, Tremonti jatkaa. ”Sanotaan vaikka näin, että kukaan ei ole heittämässä Zakk Wyldeä lavalta. Minulle saatettaisiin ihan hyvin tehdäkin niin, mutta ei ole olemassa minkäänlaista mahdollisuutta, että asettaisin itseni moiseen asemaan.”

Lisää luettavaa