Parasta juuri nyt – viikon 10 listalla alkukantaista huutoa ja turkulaisia

Tämänkertainen vieraamme sen sijaan saapuu Jyväskylästä.

Etiäpäin. Jori Sjöroosin ROOXX julkaisi 7.3. uuden singlen.

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, josta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Taas on tupsahdellut tuoreita koti- ja ulkomaisia biisituttavuuksia ulottuville. Kuten tapoihin kuuluu, olemme suorittaneet systemaattisen seulonnan puolestanne.

Viikon 10 listalla uutuuksillaan edustavat muiden muassa Primal Scream, Gates ja Vance Joy. Kotimaisten puolella erityisen vahvasti läsnä on turkulaisuus, kun parastaan antavat sekä Jori Sjöroosin ROOXX, rap-tulokas K. Luu että Jaakko Aukusti.

Vierailija-artistin ominaisuudessa meitä taasen tervehtii ensi viikon perjantaina (18.3.) Collect Your Scars -pitkäsoittonsa julkaisevan jyväskyläläisen Red Eleven -orkesterin kitarasankari Tom Gardiner:

Kiitos kaikille tähänastisesta palautteesta! Just A Game on niin suora ja äkäinen adrenaliinipläjäys, että pakkohan siitä oli tehdä sinkkubiisi. Levyltä pitäisi sitten löytyä vähän jokaiselle jotakin: eepoksia, slovareita, tiukkaa groovea ja jylhää soundimaailmaa. Hyvää kevättä kaikille, nähdään keikoilla!

Niinhän se vain on, että kevät tulee, halusitte tai ette. Sitä odotellessa on mitä sopivinta lepuutella niskojaan hetki ja painaa play.

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 10/2016)

Kun klikkaat “seuraa”, saat tuoreimmat lisäykset tietoosi välittömästi.