”Pari kuukautta sitten melkein liityin Chris Cornellin ja Chester Benningtonin seuraan” – Disturbedin David Draiman piti voimakkaan puheen kesken keikan

11.5.2023 11:59

David Draimanilla on riittänyt viime aikoina tunnekuohuja. Disturbed-laulajan uutisoitiin hiljattain eronneen vaimostaan Lenasta 11 vuoden avioliiton jälkeen, ja haastattelussa Draiman sanoi suoraan tarvitsevansa ”musiikin terapeuttista voimaa enemmän kuin koskaan”. Nyt Metal Injection raportoi Minnesotan St. Paulissa kuvatusta keikkavideoista, joka näyttää Draimanin puhumassa yleisölle hyvin suoraan masennuksesta, addiktiosta ja itsetuhoisista ajatuksista.

”Addiktiona ja masennuksena tunnetut demonit ovat hyvin, hyvin todellisia. Ne ovat sairauksia aivan kuten syöpäkin. Masennusta tai addiktiota ei voi nähdä, vaan ne kalvavat sisintä. Ne leviävät ruumiissa, mielessä ja sielussa kuin syöpä”, Draiman sanoo.

”En tiedä teistä, mutta minä olen väsynyt menettämään kaikki rakkaimpani masennukselle ja riippuvuuksille. Jokainen muusikko tällä lavalla on kamppaillut näiden tuntemusten ja demonien kanssa. Ja kaipaan yhä kaikkia ystäviä, jotka olemme menettäneet. Kaipaan Chesteriä, kaipaan Scott Weilandia, kaipaan Chrisiä.”

”Ja jos olen täysin rehelllinen, pari kuukautta sitten melkein liityin heidän seuraansa. Addiktio ja masennus voivat napata kenet tahansa, hyvät naiset ja herrat. Kukaan ei ole niille immmuuni, vaikka elämä näyttäisi ulospäin kuinka kauniilta tahansa.”

Draiman myös kannusti masennuksen kanssa kamppailleita katsojia nostamaan kätensä ilmaan ihan vain jotta nämä näkisivät, etteivät he ole ongelmiensa kanssa yksin. Kaunis hetki, täytyy sanoa. Soundin toimitus toivoo koko sydämestään, että Draiman kykenisi selvittämään ongelmansa ja karistaisi tuollaisen kamalan painolastin harteiltaan. Ja muistakaa tekin, arvon lukijat, että pahaan oloon on syytä hakea apua mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Lisää luettavaa