Parkanon Tulikukko on ”punkein teko” Nyrkkitappelu-laulaja Hepen uralla – uusi levy ennakkokuuntelusssa

21.3.2024 09:49

Parkanon Tulikukko julkaisee toisen albuminsa 22. maaliskuuta. Levyn nimi on Heikki Juhanin lauluvihkosta 2, ja albumi tulee nyt päivää etuajassa ennakkokuunteluun Soundin sivuilla. Kuuntele alempaa!

Siis mikä ihmeen Parkanon Tulikukko? Sehän on Nyrkkitappelusta tutun Horo-Hepen sivuprojekti, joka seikkailee aivan erilaisissa musiikillisissa sfääreissä kuin miehen punkrock-orientoitunut emoyhtye. Parkanon Tulikukko esittää häpeilemättömän hyväntuulista popmusiikkia, ja näin kevään kynnyksellä meno on suorastaan korostetun aurinkoista.

”Mun ajatus Kukon takana on täyttää sellainen lokero suomalaisen indiepopin kentällä, jota kukaan muu ei täytä. Mä mietin, että aika harva Suomessa laittaisi Spotifyn kuvaukseen, että ’hyväntuulista poppia’, joten tää iskulause edellä mä lähdin rakentaan tätä juttua. Tää on myös ehdottomasti punkein teko mun muusikkouralla, sillä täähän on iso pyllistys sen Hepen imagon suuntaan kuin mistä mut tunnetaan Nyrkkitappelussa”, Hepe kertoo.

Parkanon Tulikukko on aiemmin julkaissut seitsemän singleä ja yhden albumin nimeltään Heikki Juhanin lauluvihkosta. Kuuntele huomenna virallisesti julkaistava jatko-osa alapuolelta:

Lisää luettavaa