Pearl Jam -rumpali Matt Cameronilla on hyviä ja mielenkiintoisia uutisia kaikille yhtyeen faneille

Bändillä on uusi levy valmiina julkaisua odottamassa.
29.11.2023 19:04

Pearl Jam -rumpali Matt Cameron vieraili hiljattain The Vinyl Guide -podcastissa ja paljasti yhtyeen faneja varmasti kiinnostavia uutisia: seuraaja Pearl Jamin vuoden 2020 Gigaton-pitkäsoitolle on julkaisemista vaille valmis.

”Teimme levyn Andrew Wattin kanssa. Se on miksattu, masteroitu ja valmiina lähtöön. Nyt yritämme vain selvittää, milloin se julkaistaan ja miten rakennamme kiertueen sen ympärille ja kaikkea sellaista”, Cameron toteaa.

Alku-urallaan yhteistyötä muun muassa Post Malonen, Cardi B:n, Aviciin ja Justin Bieberin kanssa tehneestä 33-vuotiaasta Wattista on tullut viime vuosina todella kysytty tuottaja myös rockmaailmassa sen jälkeen, kun tämä tuotti Ozzy Osbournen vuoden 2020 Ordinary Man -sooloalbumin. Tämän jälkeen Watt on tuottanut muun muassa toisenkin Ozzy-sooloalbumin eli viime vuonna julkaistun Patient Number 9:n sekä tänä vuonna ilmestyneet Iggy Popin Every Loser -sooloalbumin sekä The Rolling Stonesin Hackney Diamondsin. Niin ja tuottihan Watt myös Pearl Jam -nokkamies Eddie Vedderin viime vuonna ilmestyneen Earthling-soololevyn. Onkin siis mielenkiintoista nähdä, mitä Watt ja yhtye ovat saaneet yhdessä aikaan!

Lisää luettavaa