Pelle Miljoona täyttää tänään 65 vuotta – Julkaisi synttärien kunniaksi uuden singlen

Vierivä Tiili ei sammaloidu!
10.2.2020 12:28

Petri Tiili, joka myös Pelle Miljoonana tunnetaan, täyttää tänään maanantaina 10. helmikuuta kunnioitettavat 65 vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi julkaistaan miehen uusi single Vuodet vierivät kuin Rolling Stones, joka on samalla toinen maistiainen 24. huhtikuuta julkaistavalta Pelle Miljoona & Rockers -albumilta Tanssiva tuli.

”Välil musaa, välil kirjoi, välil lenkil, välil keikoil… Vuodet vierivät kuin Rolling Stones”, Pelle lähettää terveisiä Goalta, jossa tämä on tuttuun tapaansa talvea viettämässä.

Suomeen ja keikoille Pelle Miljoona palaa maaliskuussa. Rockers-kokoonpanossa soittavat Veli-Pekka Oinonen (kitara), Tero Siitonen (basso) ja Repa Kauppila (rummut), jotka ovat kaikki Pellen vanhoja bändikavereita vuosien takaa.

Tanssiva tuli sisältää kaksitoista biisiä genrevapaata, aikuisten miesten isolla kädellä ja suurella sydämellä soittamaa rytmimusiikkia. Rytmin ja svengin juhlaa, koskettavaa lyriikkaa, tarttuvia kertosäkeitä. Albumi, joka ei saarnaa, mutta on tiukasti ajassa kiinni. Laulu jää pystyyn!” Pelle kuvailee.

Lisää luettavaa