Artisti: Pelle Miljoona

Myötäelämistä ja uskoa tulevaan – Pelle Miljoona Band julkaisi ajan ytimeen osuvan singlen

Pelle Miljoona Band, jossa vaikuttavat Pellen itsensä lisäksi Hapa Tyni (kitara), Timo Hyle (basso), Jari Vähämäki (koskettimet) ja Jusa Lampikari (rummut), on julkaissut uuden isolla kädelä soitetun rockballadin Rock rauha rakkaus, jossa voi kuulla kaikuja 60-luvun San Franciscosta. Kuuntele ajan ytimeen osuva kappale tuosta alempaa.

Uusia striimikeikkoja julki – Andy McCoy, Pelle Miljoona ja monta muuta artistia nähdään kesällä kameroiden edessä

Ohjelmatoimisto Gramopop käy taisteluun koronavirusta vastaan lanseeraamalla oman striimikeikkakonseptinsa. Gramopopin, videotuotantoyhtiö Miinamedian ja Hirvihaaran kartanon tuottaman tapahtumasarjan nimi on Gram-O-Live, ja se marssittaa yleisön eteen pitkän rivin erilasia artisteja touko–kesäkuun aikana. Keikat lähetetään Hirvihaaran kartanosta käsin.

”Ei mitään hajua, miten täältä pääsee pois” – Pelle Miljoona jäi epidemian vuoksi jumiin Goalle

Pelle Miljoona yrittää selvitä jollain konstlla Intian Goalta koto-Suomeen. Laulaja julkaisi Facebookissa tilannepäivityksen, jonka perusteella Pelle-parka on jäänyt häijysti jumiin, kun paikallinen lentokenttä suljettiin ja viranomaiset määräsivät ulkonaliikkumiskiellon. Samalla kerrotaan tulevan levyn julkaisupäivän siirtymisestö.