Pepe Ahlqvist, Puistoblues, Lena and the Slide Brothers ja Emilia Sisco niittivät menestystä Finnish Blues Awards -gaalassa

16.1.2017 16:03

Kolmatta kertaa järjestetyssä Finnish Blues Awards -gaalassa palkittiin jälleen ansioituneita suomalaisia bluesmuusikoita. Gaala järjestettiin lauantaina 14. tammikuuta Helsingin Virgin Oilissa. Soundin Hemmo Päivärinteen gaalaraportin voit lukea täältä.

Vuoden artistin palkinnon nappasi Lena and the Slide Brothers, jonka kappale The Road You’re On palkittiin myös vuoden kappaleena. Biisi on julkaistu vuonna 2009 perustetun kokoonpanon kolmannella albumilla The Road. Levy ilmestyi viime huhtikuussa.

Elämäntyöpalkinnon sai ansaitusti alan veteraani Pepe Ahlqvist. Vuoden tulokkaaksi puolestaan nostettiin helsinkiläinen Emilia Sisco, ja ansioituneimmaksi tapahtumaksi valikoitui Puistoblues-festivaali.

”Fiilis on ihan mahtava! En olisi koskaan ajatellut, et minua palkittaisiin. Olen niin iloinen ja motivoitunut jatkamaan juttuani. Olen myös kiitollinen kaikille, ketkä ovat olleet kanssani mukana. Tämä on hieno saavutus ja vasta alkua!” Sisco ilakoi tiedotteessa.

Äänestykseen osallistui yli 350 muusikkoa, keikkajärjestäjää, toimittajaa ja bluesaktiivia eri puolilta Suomea. Tapahtuman tuotti Bluesland Productions Oy.

Lisää luettavaa