”Pidä kiinni, Petri Ruusunen!” – Ja kuinkas sitten kävikään? Ota ja kuuntele

Anssi Kela lähtee keväällä 15 keikkaa käsittävälle konserttisalikiertueelle

Kuva: Anssi Kela / Fb-sivu

Puistossa on Anssi Kelan tunnetuimpia kappaleita. Siinä tiukassa paikassa olevat Petri ja Laura pakenevat moottoripyörällä poliisia ryöstöretken jälkeen. Kappaleen viimeinen säkeistö päättyy pahaenteisesti ”Laura kääntää kahvaa huutaen: ’Pidä kiinni, Petri Ruusunen!’ / Aamulla lööpit hehkuttaa ja hetken he ovat legendaa”, jättäen tarinan ovelasti auki.

Nyt Petri Ruususen tarina saa jatkoa. Kela sai inspiraation kappaleeseen oltuaan mukana Vain elämää -sarjan viimeisimmällä tuotantokaudella, ja eräänlaisena muusana toimikin Vain elämää -kollega VilleGalle.

– Halusin jatko-osan olevan mahdollisimman uskollinen alkuperäiselle biisille sekä tekstin että musiikin puolesta. Palasin ajassa 15 vuotta taaksepäin niihin fiiliksiin ja metodeihin, joilla aikanaan kirjoitin ja levytin Puistossa. Musiikissa kuuluvat tutut elementit: akustinen kitara ja hiphop-biitit. En kuitenkaan halunnut pyöriä turvallisesti omalla mukavuusalueellani, vaan haastoin itseäni viemällä biisin vielä enemmän räpin suuntaan. Tähän minua innoitti VilleGallen Puistossa-versio Vain elämää -ohjelmassa, kertoo Kelan antamassaan tiedotteessa.

Anssi Kelan voi nähdä keväällä konserttisaleissa ympäri maan. Parasta aikaa -konserttisalikiertue starttaa Mikkelistä 1. huhtikuuta ja päättyy Järvenpäähän 23. huhtikuuta. Väliin mahtuu lisäksi 13 paikkakuntaa ja konserttisalia. Luvassa kattaus Kelan uusia ja vanhempiakin hittejä sekä mahdollisesti myös Vain elämää -sarjassa kuultuja muidenkin artistien kappaleita.

Katso kaikki kiertuepäivät ja lisätiedot ennakkolipuista täältä.