Pintandwefall voitti Äänen ja Vimman

9.7.2007 14:12
Kahdestoista Ääni & Vimma keräsi tänä vuonna ennätykselliset 208 yhtyettä vuosittaiseen katselmukseen. Glorian kovatasoisessa finaalissa lauantaina voiton vei tyttöbändi Pintandwefall. Toiseksi rankattiin Haven ja kolmanneksi sijoittui Voltage. Pintandwefall omin sanoin:

Kahdestoista Ääni & Vimma keräsi tänä vuonna ennätykselliset 208 yhtyettä vuosittaiseen katselmukseen. Glorian kovatasoisessa finaalissa lauantaina voiton vei tyttöbändi Pintandwefall. Toiseksi rankattiin Haven ja kolmanneksi sijoittui Voltage.

Pintandwefall omin sanoin:

Vuosi sitten perustettu vitsityyppinen projekti räjähti käsistä. Ekan biisin nimi oli Eka biisi, mutta nyt niitä on jo päälle kakskymmentä. Kahta minimiajassa äänitettyä levyä (Uuh Aah, Baby ja Milkbar, Baby?) on myyty alihintaan selkärepusta maailmallakin ja ensimmäinen kiinnostunut levy-yhtiö on Espanjasta. Tytöt ovat naamioituneet artistinimien Dumb Pint, Tough Pint, Crazy Pint ja Cute Pint taakse.

Kaikki finaaliin saakka päässeet 14 bändiä saavat maineen ja kunnian lisäksi mm. äänitysaikaa Nuorisoasiainkeskuksen studioista sekä keikkoja.

www.nuoriso.hel.fi/aanijavimma

Lisää luettavaa