”Pitäkää leipäläpenne kiinni” – Gene Simmonsin mielestä julkkisten tulisi olla hiljaa politiikasta

Kiss-basisti Gene Simmons tunnetaan miehenä, jolla on paljon mielipiteitä. Yhdysvalloissa päivän, jopa vuoden kuumimpia puheenaiheita on presidentivaalit, joka kirvoittaa kommentteja keneltä tahansa. Simmons ei kuitenkaan yllättäen kommentoinut Yahoon tuoreessa haastattelussa vaaleja sen tarkemmin, vaan moitti sen sijaan julkimoita, jotka ottavat kantaa politiikkaan.

– Pitäkää leipäläpenne kiinni. Uskon, ettei demokratia toimi oikein, jos julkkikset työntävät nokkaansa asioihin, jotka eivät heille kuulu, Simmons lataa.

– Olit kuka tahansa – Katy Perry, Chubby Checker, Gene Simmons, ei väliä – sinulla on vaikutusvaltaa faneihin. Faneilla on taipumus seurata esimerkkiä ja tehdä asioita, joita he eivät välttämättä muuten tekisi. Joten kun julkkis käskee fanejaan äänestämään sitä tai tätä, se on demokratian raiskaamista.

Sen verran Simmons kuitenkin kommentoi nykyisiä presidenttiehdokkaita, että hän pitää Donald Trumpin suorapuheisuudesta. Simmons ja Trump olivat vuonna 2008 yhdessä Celebrity Apprentice -ohjelmassa, Simmons kilpailijana ja Trump tuomarina.

– Tunsin hänet jo ennen Apprenticea yksityishenkilönä klubeilta ja muista sosiaalisista tilaisuuksista. Hän on aina ollut se sama kaveri, tilanteesta riippumatta. Jotkut pitävät siitä, jotkut eivät enkä minä aio sanoa, onko se hyvä vai huono asia.

– Jos ette ole huomanneet, äänestyskopeissa on verhot. Se ei kuulu kenellekään muulle, ketä aiot äänestää. Uskon, että ihmiset äänestävät omantuntonsa mukaan ja siksi minusta kenenkään ei tulisi olla kiinnostunut siitä, ketä Gene Simmons aikoo äänestää, basisti kuittaa.