Plutonium 74 aktivoituu vuosien tauon jälkeen – palaa loppuvuodesta keikkarintamalle

Plutonium 74

Merkillisen Plutonium 74 -rytmiorkesterin taustajoukot lähestyivät Soundin verkkotoimitusta kryptisellä viestillä. Ilmoituksen ydin näyttäisi olevan, että bändi on kolmen vuoden tauon jälkeen taas liikekannalla, ja uutta tuotantoakin on kenties ehkä mahdollisesti luvassa.

Tarkalleen ottaen yhtyeen oma selvitys kuuluu näin:

”Tässä nyt on ollut vähän laaberia ja villi linja, mutta saimme äsken kummallisen sääfaxin offiisiimme. Siinä oli jotain ihmeellisiä merkintöjä sijainnista ja päivämäärästä. Palataan tähän pian. Sitten viimeisen keikkamme, joulukuussa 2016 alkaneella legillä joukkiomme on poltellut kynttilöitänsä vain toisesta päästä ja etsinyt spörbeleitään. Musiikkia tehdessä lähtökohtamme on aina ollut se, että tuon luovan prosessin tulee olla innostava ja hauska. Tämän vuoksi emme ole pitäneet kiirettä kolmannen levyn kanssa ja uskomme, että se tulee myös kuulumaan lopputuloksessa. Takaisin faxiin. Aikaa on kulunut ja planeetat siirtyneet outoihin asemiin. Soitamme tästä johtuen keikan Tavastialla 30.11.2019. Lavalla saattaa esiintyä myös tuttuja vikaeiraajia. On siis tullut taas aika tähytä horisonttiin, irrottaa jöölingit ja lekottaa alus. Kivutaan siis jalkaperteille ja heitetään Mustanparran tipat naamariin. Älkää jääkö ahteriin vaan hankkikaa liput keikalle HETI!”

Eli Helsingin Tavastialla 30. marraskuuta olisi mahdollista nähdä Plutonium-orkesteri keikalla. Liput tapahtumaan maksavat ennakkoon 20 ja ovelta 22 euroa. Ennakkomyynnin hoitaa Tiketti. Liput tulevat myyntiin 28. kesäkuuta.