PMMP:n comeback laajenee – bändi julkisti ensi kesälle kolme suuren luokan festivaalikeikkaa

27.9.2023 11:00

PMMP tiedotti hiljattain palaavansa estradeille kesällä 2024. Ensi alkuun orkesterille buukattiin kaksi keikkaa Helsingin Olympiastadionille, ja kun niiden myötä kävi selväksi, että kysyntää riittää, alettiin pikkuhiljaa odotella, josko Paula Vesala, Mira Luoti ja kumppanit ottaisivat myös festivaalikentän haltuunsa. Näinhän siinä todella näyttää käyvän, sillä nyt julkistettiin nippu festariesiintymisiä ensi vuodelle.

2000-luvun alun popjättiläinen kertoo nyt esiintyvänsä ensi kesänä myös Provinssissa, Ruisrockissa ja Ilosaarirockissa. Samaan hengenvetoon kerrotaan, ettei kolmatta stadionkeikkaa enää kannata odottaa.

”Meillä on mahtavia muistoja kesäisistä festaritunnelmista Provinssista, Ruissista ja Ilosaaresta vuosien varrelta. Kolmatta Stadikkaa ei tule, mutta tehdään festareille omanlainen tiiviimpi setti, jossa mukana kaikki meidän isoimmat kipaleet! Moni jäi ilman lippuja stadikalle, joten toivottavasti näin loputkin halukkaat ehtii nähdä meidät. Kiva vielä vetää kerran pemujengillä myös festariyleisölle”, PMMP kertoo tiedotteessa.

Kannattaa siis suunnata Provinssin, Ilosaaren tai Ruisrockin lipunmyyntipalveluihin, mikäli Olympiastadion jäi välistä ja tahdot tämän orkesterin paluuspektaakkelin nähdä! Kunkin festivaalin verkkosivut ovat hyvä paikka aloittaa lippujen haaliminen. Soundi on Provinssin ja Ilosaarirockin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa