Pois alta kukkaset, idylliset peltomaisemat ja eläinaiheet – täältä tulevat David Bowie- ja Lemmy Kilmister -värityskirjat!

Feral House -kustantamo tarjoaa oman kontribuutionsa valtoimenaan velloville aikuisten värityskirjamarkkinoille. Yritykselle tyypilliseen tapaan se tekee sen myös tyylillä ja niin sanotusti aihe edellä.

Lemmy Kilmister of Motörhead: Color the Ace of Spades -opuksessa päästään värittelemään Lemmyn viskintuoksuisia elämänvaiheita ja seikkailuja aina Hawkwindista Motörhead-aikakauteen saakka ja mukana on kuvastoa muun muassa Orgasmatron-albumin kansitaiteesta vastanneelta Joe Petagnolta.

David Bowie: Color the Starman saa puolestaan ihmettelemään, miksi ihmeessä David Bowiesta ei ole aiemmin tehty värityskirjaa vastaavalla vakavuudella? Miehen urasta ja elämästähän kuitenkin löytyy ammennettavaa muutamankin vastaavan teoksen tarpeiksi. Noh, nyt sekin virhe maailmassa on onneksi korjattu ja oman osansa kiitoksista tähän liittyen ovat ansainneet muun muassa Mica O’Herlihy, Mike Diana, Steve Krakow ja Tony Millionaire.

Mindfulness on epäilemättä taattu näiden niteiden parissa puuhaillessa.

Tästä vielä taustamusiikkia rentouttaviin värityshetkiin: