Poisonblackin juhlakeikoille on kova kysyntä – Kiertuetta kasvatetaan useammalla lisäkeikalla

14.4.2023 10:19

Pitkään telakalla ollut metalliyhtye Poisonblack viettää tänä vuonna Escapexstacy-debyyttinsä 20-vuotisjuhlia tekemällä lyhyen paluun keikkalavoille. Syyskuulle julkistetut kuusi juhlakeikkaa myytiin nopeasti loppuun, joten yhtye on päättänyt vastata suureen kysyntään lisäämällä loppuvuoteen viisi ylimääräistä esiintymistä.

”Todella positiivisesti yllättyneitä ollaan siitä, kuinka hyvin porukka on lippuja keikoille hankkinu ja ottanut osaa tähän meidän aikamatkaan. Tämän johdosta lisätään muutama veto lisää, jotta mahdollisimman moni voi ottaa tapahtumiin osaa. Iso kiitos kaikille tästä ja nähdään keikoilla”, kiittää Ville Laihiala, joka jakaa keikoilla lauluvastuun yhdessä debyytilläkin mukana olleen JP Leppäluodon kanssa.

”Järjettömän hienoa puhaltaa pölyt vanhoista Poisonblackin biiseistä ja viedä ne tien päälle ensi syksynä. Escapexstacyn biisit kolahti mulle heti luomishetkellään todella lujaa ja ovat edelleen relevanttia kamaa. Ei tuollaiseen Laihialan tyyliseen biisinkirjoittamiseen ole moni kotimaassamme sen jälkeen pystynyt, jos rehellisiä ollaan. Huippua että liput on liikkunut hyvin ja että kunnon goottijyystölle löytyy tilausta, en malta odottaa että tämä ryhmä saadaan taas keikkalavoille!” fiilistelee Leppäluoto.

Syyskuun kiertueen jatko-osa alkaa keskiviikkona 25. lokakuuta Kuopion Sawohouse Undergroundista, josta matka jatkuu Tampereen Tullikamarin kautta Lahteen Möysän Musaklubille ja Turun Teatroon. Juhlakiertueen viimeinen keikka koetaan Helsingin Tavastia-klubilla torstaina 2. marraskuuta. Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 17. huhtikuuta keikkapaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa.

Excapexstacyn juhlakiertue näyttää siis kokonaisuudessaan seuraavalta:
22.09. OULU Kantakrouvi (loppuunmyyty)
23.09. OULU Kantakrouvi (loppuunmyyty)
28.09. JYVÄSKYLÄ Lutakko (loppuunmyyty)
29.09. TAMPERE Olympia (loppuunmyyty)
30.09. HELSINKI On The Rocks (loppuunmyyty)
01.10. HELSINKI On The Rocks (loppuunmyyty)
25.10. KUOPIO Sawohouse Underground
26.10. TAMPERE Tullikamarin Klubi
27.10. LAHTI Möysän Musaklubi
28.10. TURKU Teatro-sali
02.11. HELSINKI Tavastia

Lisää luettavaa