Popeda kaasutti Alkon hyllylle

3.7.2012 10:27

...Tai no ei aivan, mutta Popedan nimissä myytävä Voitto-punaviini löytyy nyt alkoholiliikkeen tilausvalikoimasta. Viini on valmistettu Espanjassa Toron alueella ja se on tyyliltään "rotevan hedelmäinen sekä täyteläinen".

…Tai no ei aivan, mutta Popedan nimissä myytävä Voitto-punaviini löytyy nyt alkoholiliikkeen tilausvalikoimasta. Viini on valmistettu Espanjassa Toron alueella ja se on tyyliltään "rotevan hedelmäinen sekä täyteläinen".

– Popeda-viini aiheuttaa hekumaa ja saa sielunmaiseman sykkimään, yhtyeen edustajat kuvailevat.

Voitto jatkaa EMI Finlandin ja Winestate Oy:n yhteistyötä. Yö-yhtyeen lanseeraama Loisto-punaviini osoittautui jo myyntimenestykseksi.

Viini näyttääkin olevan tämän hetken ehdoton hittituote myös "bändimaailmassa". Suomalaisyhtyeistä viinitouhuihin ovat uppoutumassa muun muassa The 69 Eyes sekä Nightwish ja ulkomailta löytyy tietenkin monenmoista viiniä, muun muassa Slayerin ja Motörheadin nimissä.

Alan pioneereja oli tietenkin esimerkiksi Leningrad Cowboys, joka teki sopimuksen olut- ja siiderijuomasta Mallaskosken panimon kanssa jo vuonna 1999. Matti Nykänen sentään mainosti vain maitoa!

Lisää luettavaa