Pori Jazz juhlistaa ensi kesänä Hectorin elämäntyötä erikoiskonsertilla – Ohjelmistoon myös muita kotimaisia täydennyksiä

Hectorin lisäksi Jazzeilla konsertoivat muun muassa John Legend ja Chick Corea.
21.12.2020 10:00

Laulaja-lauluntekijäsuuruus Hectorin pitkää uraa ja elämäntyötä juhlistetaan kesällä 2021 Pori Jazz -festivaaleilla Hector Reimagined -konsertin merkeissä. Konsertissa kuullaan sekä Hectoria itseään että Valtteri Pöyhösen johtamaa yhtyettä, joka esittää Pöyhösen uusia sovituksia Hectorin laajasta tuotannosta. Luvassa on niin hittejä kuin tuntemattomampia sävellyksiä.

”En voinut kieltäytyä kutsusta ja tällaisesta ideasta, jossa on nähty vaivaa sen sijaan, että olisi vain menty aidan matalimmasta kohdasta. En vielä itsekään tiedä, mitä hienoa tässä on syntymässä, joten tunnelmat ovat kutkuttavat ja odotukset korkealla. Tämä on once in a lifetime -juttu”, Hector toteaa tulevan kesän ainoasta esiintymisestään.

Pori Jazzin ohjelmistoon on lisätty myös muita kotimaisia esiintyjiä. Mukana ovat muun muassa Vesta, Jesse Markin, Tuomo sekä paluun lavoille tekevä Quintessence-yhtye.

Pori Jazz järjestetään 9.-17.7.2021. Kirjurinluodon pääkonsertit järjestetään 15.-17.7. ja niissä esiintyvät muun muassa John Legend, Chick Corea sekä Emeli Sandé. Ohjelmistoon on tulossa täydennyksiä vielä kevään mittaan.

Lisää luettavaa