Porispere julkisti aikataulunsa – Punklegendan keikka siirtyy ensi vuoteen

The Exploited joutuu lykkäämään keikkaansa laulajan sairasloman pidentymisen vuoksi.
16.6.2017 11:39

Porispere-festivaali on julkistanut tulevan kesän aikataulunsa. Hyvinkin sekalaisen tarjonnan käynnistää perjantaina 4. elokuuta Kotiteollisuus ja päättää sunnuntai-iltapäivänä JVG-duon bilesetti.

Järjestäjät joutuvat myös ikäväkseen tiedottamaan, että The Exploitedin keikka lykkääntyy vuodella vakavista sydänongelmista kärsivän laulaja Wattien Buchanin sairasloman pidennyttyä. Punklegenda tullaan näkemään Porisperessä siis vasta ensi vuonna. The Exploitedin jättämää aukkoa paikkaamaan tulee kuitenkin toinen pitkän linjan punkretkue, vuonna 1975 perustettu brittiläinen Sham 69.

Seitsemättä kertaa järjestettävän Porisperen aluetta on lisäksi muokattu lavojen uudella asettelulla. Myös kolmoslavana toimiva Sirkusteltta on vaihdettu isompaan.

”Kakkoslavan bändit ovat jo kahtena aiempana vuonna täyttäneet lava-alueen äärimmilleen, joten nyt käänsimme lavan uuteen suuntaan ja otimme ison teltan pois sen ympäriltä. Näin saamme lisää tilaa ja viihtyvyyttä Energia-lavalle”, kertoo tapahtuman tuottaja Jouni Wallin.

Lisää luettavaa