Dingo ja Napalm Death samalla lavalla? – Porisperen artistikattaus on tänäkin vuonna iloinen sekametelisoppa

8.3.2017 10:04

Seitsemättä kertaa järjestettävä Porispere on julkaissut ison osan ensi kesän artistitarjonnastaan. Listaa katsoessa ei festivaalia ainakaan voi syyttää yksipuolisuudesta, se on varma!

Festivaalin ulkomaisiksi vetonauloiksi on kiinnitetty joukko genrensä legendoja. Kirjurinluodossa nähdään elokuussa muun muassa thrash metal -jyrä Testament, kasarihevin lihaksikkain yhtye Thor, punk-ikoni The Exploited sekä grindcoren suurvisiiri Napalm Death.

Kotimaisista yhtyeistä mukana ovat muun muassa paluun tekevä Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Yle Teeman Mötley Crüe -suomennoksista alkunsa saanut Mötikkä sekä bluegrass/country-versioinneistaan tuttu Steve ’n’ Seagulls. Kattauksesta löytyy myös kevyempää osastoa kuten Dingo, J. Karjalainen ja Haloo Helsinki!

”Ohjelman kasaaminen on vuosi vuodelta hauskempaa puuhaa. Viime vuosina löytynyt linja valtavirta-artistien ja kulttinimien iloisesta sekametelisopasta on kaikin tavoin toimiva. Olen ottanut ohjenuorakseni genrepuritaanien jopa tietoisen ärsyttämisen, sillä itseäni ainakin hykerryttää ajatus kuulla samana päivänä Dingon hittiputki ja Napalm Deathin grindcore-setti”, linjaa festivaalipromoottori Harri Vilkuna.

Porispere järjestetään Porin Kirjurinluodossa 4.–6. elokuuta. Festivaalin koko ohjelmisto löytyy täältä ja se tulee vielä täydentymään kevään kuluessa.

Lisää luettavaa