Provinssi paljasti ensimmäiset artistikiinnityksensä: Prophets of Rage, The Offspring ja Volbeat saapuvat Seinäjoelle

Provinssi viettää ensi vuonna 40-vuotisjuhlia.

Prophets of Rage.

Ilahduttavasti myös Provinssi aktivoituu julkistusrintamalla. Seinäjoen festivaaliylpeys tiedotti juuri ensimmäisistä bändikiinnityksistään, ja näyttää siltä, että ensi kesänä saadaan Pohjanmaalla juhlia raprock-rytmien tahtiin.

Nimittäin Rage Against the Machinen jalanjäljissä kulkeva Prophets of Rage saapuu kesäkuussa ensi kertaa Suomeen. RATM:n, Cyrpess Hillin ja Public Enemyn jäsenistä koostuva orkesteri on yksi seuraavan Provinssin pääesiintyjistä, ja tapahtuman muiksi raskassarjalaisiksi mainitaan tiedotteessa Volbeat, The Offspring sekä Antti Tuisku, joka tekee Seinäjoella kesän ainoan festarikeikkansa.

Tapahtuman muita kiinnityksiä ovat newyorkilainen räppäri French Montana, Ruotsin melodeath-suuruus Arch Enemy sekä nuorisosuosikki Asking Alexandria. Suomalaisista nimistä mainitaan Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Pyhimys ja Vesta.

Ensi kesän Provinssi onkin siitä erityinen, että tapahtuma viettää 40-vuotisjuhliaan. 28.–30.6. järjestettävä festari siis oletettavasti panostaa ohjelmistoonsa erityisen suurella sydämellä. Nyt myynnissä olevat early bird -liput maksavat 129 euroa, ja vuodenvaihteen jälkeen hinnat nousevat.