Punk in Drublic -tapahtuma sai ohjelmansa valmiiksi – myös Frank Turner saapuu Turkuun

Frank Turner.
Judy Totton / Shutterstock / AOP

Iloisena yllätyksenä Suomen festivaalikentälle ilmaantunut Punk in Drublic -tapahtuma tiedottaa saaneensa ohjelmansa valmiiksi. Esiintyjäkattauksen viimeistelevät Suomen oma Anal Thunder sekä suuren maailman orkesteri Frank Turner and the Sleeping Souls. Anal Thunder onkin tämän tapahtuman ainoa kotimainen yhtye.

”Anal Thunder on kopioinut NOFX:ää jo yli 20 vuotta, mutta tekee sen niin huonosti, ettei kukaan huomaa. Riffit, lyriikat ja jopa 20-minuuttinen biisi on kaikki ripattu suoraan NOFX:ltä. Olin El Loson kanssa Provinssissa alaikäisenä 1994 ja varta vasten NOFX:ää katsomassa. Punk in Drublic ilmestyi juuri ennen festaria, ja joku tutun tuttu toi sen sinne kasetilla keikkapäivänä. Keikan jälkeen näin kaiken uusilla silmillä ja siitä asti on menty samoilla silmillä”, Anal Thunderin Jutila eli Fit Mike kertoo tiedotteessa.

Festarin muita esiintyjiä ovat NOFX, Circle Jerks, Pennywise ja Face to Face. Punk in Drublic järjestetään Turun Vanhalla suurtorilla 4. kesäkuuta. Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Lippupisteessä, Tiketissä ja Ticketmasterissa alkaen hintaan 69 euroa. Asiallisen oloinen häppeningi tämä!