Punk-veteraani Bad Religion yllättää – julkaisi varsin odottamattoman, mutta sykähdyttävän version vanhasta kappaleestaan

MPNC / AOP

Vielä jaksaa vanha kunnon Bad Religionkin yllättää. Orkesteri on julkaissut uuden version vuoden 1990 Against the Grain -albumin Faith Alone -kappaleesta.

Perinteisen punkrallin sijaan kappaleen alussa ovat äänessä vain solisti Greg Graffin ja piano, ennen kuin mukaan rynnistävät niin rummut kuin jousetkin.

Kappale äänitettiin sosiaalista etäisyyttä ylläpitäen, sillä Graffin, Bad Religion -kitaristi Brett Gurewitz, rumpali Jamie Miller, yhden miehen orkesteri, muun muassa Beckin, Lady Gagan ja Garbagen kanssa työskennellyt Stevie Blacke sekä tuottaja Carlos de la Garza hoitivat osuutensa kukin tahoillaan.

”Olen aina säveltänyt biisejä pianolla”, Graffin toteaa kappaleen ohessa julkaistussa lausunnossa. ”Jotkut ensimmäisistä kappaleistamme oli sävelletty äitini pianolla. Olen ollut paljon kotona, joten aloin äänittää kappaleitamme tuohon tapaan. Brett ajatteli, että Faith Alone olisi erityisen sopiva näihin aikoihin. Minulle se ilmentää sitä, mikä tekee bändistämme erityisen, ja se on se, että kappaleemme luotaavat ihmiselon henkisiä ja älyllisiä puolia.”

Kuuntele kaunis sovitus alta.