Puolialaston mielenosoittaja tunki lavalle Juno-gaalassa kesken Avril Lavignen puheen – Laulajalta huvittava reaktio

Järjestyksenvalvojilla ei näköjään ollut myöskään mikään kiire hoitaa hommiaan.
16.3.2023 09:08

Maanantaina 13.3. järjestettiin vuotuinen Juno-palkintogaala Albertan Edmontonissa. Palkintojenjaon ja musiikkiesitysten lisäksi gaalassa nähtiin myös erikoinen välikohtaus, kun yläosaton mielenosoittaja tunkeutui lavalle Avril Lavignen esitellessä seuraavana esiintyjänä vuorossa ollutta AP Dhillonia.

Ontariossa sijaitsevan Greenbelt-alueen suojelua vaatinut puolialaston mielenosoittaja sai kekkuloida lavalla harvinaisen kauan ennen kuin järjestyksenvalvojat reagoivat asiaan. Lavigne yritti ensin tyynen rauhallisesti jatkaa puhettaan ja olla antamatta mielenosoittajalle mitään huomiota, mutta lopulta laulajankin oli puututtava peliin. Lavigne läpsäisi mielenosoittajan rintaa ja komensi tätä naurun saattelemana ”painumaan vittuun lavalta”. Tässä vaiheessa järkkäritkin olivat heränneet päiväuniltaan ja saattelivat mielenosoittajan pois lavalta.

Viime vuonna Love Sux -albumin julkaissut Lavigne palkittiin gaalassa yleisöäänestys-Junolla. Tämän tunnustuksen Lavigne pääsi noutamaan ilman ylimääräisiä kekkuloitsijoita lavalla.

Lisää luettavaa