Purple Rainista Purple Haze? – Isle Of Wight -promoottori haluaa Princelle Hendrix-tribuuttikeikan

Isle Of Wight -festivaalin promoottori John Giddings kertoo Loadedin haastattelussa keskustelleensa Princen kanssa erikoiskeikasta, joka saattaa parhaassa tapauksessa toteutua vielä tänä kesänä. Giddings haluaa Princen esittävän kokonaisen setillisen Jimi Hendrix -covereita. Hendrix esiintyi aikanaan ensimmäisellä Isle Of Wight -festivaalilla vuonna 1970.

– Ehdotin tribuuttikeikkaa Princelle jo pari vuotta sitten. Hän tuntui olleen aidosti innostunut ideasta. Toivon, että homma saadaan toteutettua tänä vuonna, Giddings kertoi Loadedille.

Prince itse kuitenkin kommentoi Giddingsin lausuntoja Twitterissä kuittaamalla keskustelut täysin perättömiksi, kuten Consequence Of Soundin kuvakaappauksesta ilmenee. Se ilmeisesti siitä sitten. Sääli, sillä toteutuessaan tällainen Hendrix-tribuuttikonsertti olisi varmasti kokemuksen arvoinen, onhan Prince tunnetusti melko velho kitaran varressa:

Isle Of Wight -festivaali järjestetään 9.-12. heinäkuuta ja sen pääesiintyjiksi on vahvistettu Stereophonics, Faithless ja Queen. Lauantain pääesiintyjä on tiedossa, mutta Giddings ei voi paljastaa esiintyjää sopimusteknisistä syistä. Huhut Spice Girlsistä hän kuitenkin tyrmää.