Qstock avasi pelin, Ankkarock ja Tuska lisäsivät kattausta

24.3.2010 08:13

Ruotsalaiset Europe, Raised Fist ja Gösta Berlings Saga ovat Oulussa 30.-31. heinäkuuta järjestettävän Qstockin ensimmäiset ulkomaiset kiinnitykset.

Kotimaisista nimistä varmistuksen ovat saaneet Chisu, Ismo Alanko & Teho-osasto, Eppu Normaali, Sonata Arctica, Mokoma, Doom Unit, Jaakko & Jay, Radiopuhelimet, Insomnium, Amorphis, Eläkeläiset, Husky Rescue, Kuunkuiskaajat, Manna, Viikate, Jenni Vartiainen, Klamydia, Samuli Putro, The Man-Eating Tree ja Stam1na.

Vantaan Korsossa14.-15.8. juhlittava Ankkarock on puolestaan vahvistanut uusina niminä ruotsalaiset The Soundsin ja The Arkin. Mukana ovat myös Enter Shikari (UK) ja Against Me! (USA).

Suomalaisista esiintyjistä mukana ovat muun muassa "ankkahahmoina" esiintyvä Don Huonot, PMMP, Stam1na, Ismo Alanko & Teho-osasto, Michael Monroe, Scandinavian Music Group, Tarot, Disco Ensemble, Viikate ja Mokoma. Aikaisemmin paljastettiin myös Children Of Bodomin esiintyminen.

Helsingin Kaisaniemessä 2.-4.7. järjestettävä metallifestari Tuska on puolestaan saanut ohjelmansa valmiiksi. Jo aikaisemmin kiinnitettyjen nimien lisäksi katraaseen ovat liittyneet W.A.S.P. ja ensimmäistä kertaa Suomeen tuleva New Orleansin sludge-riffijyrä Crowbar. 

Koko nimekäs bändisetti löytyy täältä.

Lisää luettavaa