Qstock sai ohjelmansa valmiiksi – 13 uutta kiinnitystä julki, aikataulut esillä, uusi olohuone-keikkakonsepti esittelyssä

2.5.2018 10:02

Oulun Qstock tiedottaa saaneensa ohjelmansa valmiiksi. Pohjois-Pohjanmaan festariylpeyden viimeinen ulkomainen kiinnitys on brittiyhtye Dream State, jonka White Lies -single on soinut mukavasti radioasemilla ympäri Telluksen.

Kotimasen osaston uusia nimiä ovat Shiraz Lane, Fear of Domination ja Tuohimaa, jonka keikan myötä lanseerataan myös uusi Qstock olkkarissa -keikkakonsepti. ”Tuohimaan esiintymispaikkana olevassa olohuonemaisessa miljöössä esiintyjän ja yleisön välillä vallitsee välitön ja rento tunnelma, ja siellä tullaan näkemään myös vierailevia artisteja”, tiedotteessa kuvaillaan.

Qstockin Ouu-lavalla nähdään paikallista osaamista yhdeksän bändin verran. Esiintymisvuoron saavat yhtyeet nimeltä The Psycho Season, Vuoksi, Verikalpa, Cyril Awakens, Lanai, Get In, Art Effects, Mors Subita ja Sana.

Qstockin ohjelma aikatauluineen löytyy tästä osoitteesta. Tapahtuman pääsyliput maksavat 75–115 euroa, ja lippujen ennakkomyynnin hoitaa Ticketmaster. Qstockin pääesiintyjiä ovat tänä vuonna Hurts (UK), Lily Allen (UK), Hardcore Superstar (SE), Cheek ja Bad Religion (US).

Lisää luettavaa