Queens Of The Stone Agen tulevalla levyllä on ilmeisesti mukana mielenkiintoisia vierailijoita – ”Olimme aavikolla työstämässä paria raitaa”

Mikäli Gibbonsin puheet pitävät paikkansa, saadaan uusi QOTSA-levy vielä tämän vuoden aikana.
24.6.2019 15:34

Queens Of The Stone Agen edellinen pitkäsoitto Villains ilmestyi vuonna 2017. Seuraavaa pitkäsoittoa ei tarvinne odottaa enää kauaa, mikäli ZZ Topin Billy Gibbonsin lausuntoja on uskominen. Gibbons nimittäin kertoi eonmusicille Ranskan Hellfestien yhteydessä olleensa pari kuukautta sitten studiossa Josh Hommen kanssa äänittämässä juttuja QOTSA:n seuraavaa levyä varten.

”Olimme aavikolla työstämässä paria raitaa. Olin ulkona, kun Josh tuli yhtäkkiä studiosta mukanaan joku laatikko, joka piti kummallista meteliä. Ihmettelin, mikä se oli, johon hän vastasi, ettei mitään hajua, hän löysi sen juuri. Sanoin hänelle, että älä koske mihinkään, käytetään sitä biisissä!” Gibbons muistelee.

Eikä ZZ Top -partasuu ole suinkaan ainoa levyllä vieraileva hahmo, vaan mukana on myös Dave Grohl, joka oli samoissa sessioissa mukana Gibbonsin kanssa.

”Yhtäkkiä hän päätti järjestää isot grillibileet. Se oli erikoinen kokoontuminen. Istuimme tunnin ja jaoimme tarinoita.”

Gibbonsin mukaan Hommen tarkoituksena on julkaista levy vielä kuluvan vuoden aikana.

”Hän on saanut sen valmiiksi. Muistaakseni hän sanoi haluavansa julkaista sen Halloweenina. Siitä tulee hyvä”, Gibbons toteaa.

Lisää luettavaa