Queensrÿchen tuore digi-ep herätti fanikunnassa hämmennystä – yhtye kiistää julkaisun olevan tekosiaan

14.6.2023 21:47

Amerikkalainen progemetal-veteraani Queensrÿchen fanit hämmästyivät, kun yhtyeen nimissä ilmestyi suoratoistopalveluihin uusi ep. Kyseinen julkaisu sisältää viisi erilaista versiota Silent Lucidity -kappaleesta. Kaikki biisit on merkitty vuoden 2023 miksauksiksi, ja niiden joukossa on muun muassa sekä nopeutettu että hidastettu versio kappaleesta.

Julkaisu ehti herättää fanikunnassa sen verran hämmennystä, että monet suuntasivat sosiaaliseen mediaan kummastelemaan tilannetta.

”Meillä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa eikä hajuakaan, mistä se on peräisin, mutta ei ainakaan meiltä”, yhtye kommentoi lyhyesti Twitterissä.

Perin erikoista.

Kirjoitushetkellä ep on edelleen kuunneltavissa Spotifyssä yhtyeen tuoreimpana julkaisuna.

Queensrÿche on vuosien varrella ajautunut erikoisiin tilanteisiin aiemminkin. Alkuperäislaulaja Geoff Taten poistuttua kokoonpanosta maailmalla kiersi kaksi samannimistä versiota bändistä. Hiljattain rumpali Scott Rockenfield väitti, että yhtye ei antanut hänen palata yhdessä sovitulta tauolta takaisin bändiin ja pisti pystyyn Queensryche2021.com-osoitteen, joka on sittemmin kadonnut bittiavaruuteen. Asiasta käydään oikeutta tammikuussa 2024.

Queensrÿche keikkailee parhaillaan rumpali Casey Grillon kanssa.

Kuvakaappaus Spotifystä.

Lisää luettavaa