R.E.M.-nokkamies Michael Stipe julkaisi soolodebyyttinsä – Tuotto lahjoitetaan ilmastoaktivistiryhmälle

"Pidin pitkän tauon musiikista, mutta nyt halusin hypätä takaisin", Stipe kommentoi.

R.E.M. laittoi pillit pussiin vuonna 2011. Yhtyeen nokkamies Michael Stipe on viettänyt siitä lähtien enemmän tai vähemmän hiljaiseloa, mutta nyt hiljaisuus rikkoutuu hyvän asian puolesta: Stipe on julkaissut ensimmäisen soolosinglensä Your Capricious Soul, jonka virallisen videon voit katsoa tuosta yläpuolelta.

Kappaleen tuotto ohjataan seuraavan vuoden ajan suoraan Extinction Rebellion -aktivistijärjestölle, jonka päämäärä on herättää päättävät toimet tekemään päätöksiä ja toimimaan ympäristöystävällisemmin. Kappaleen voi ostaa itselleen 77 sentin hinnalla, mutta halutessaan voi lahjoittaa myös isommankin summan.

”Pidin pitkän tauon musiikista, mutta nyt halusin hypätä takaisin. Your Capricious Soul on ensimmäinen sooloteokseni ja rakastan sitä. Halusin tuoda oman ääneni kuuluviin tässä jännittävässä tietoisuuden muutoksessa. Extinction Rebellion kannusti minua julkaisemaan kappaleen nyt eikä enää odottelemaan. Suhteemme ympäristöön on ollut koko elämän jatkunut huolenaihe ja nyt tunnen itseni toiveikkaaksi, jopa optimistiseksi. Uskon, että pystymme tekemään vaadittavat muutokset parantaaksemme kauniin planeettamme sekä meidän paikkaamme siinä”, Stipe kommentoi.