Radio Helsinki supistaa ohjelmistoaan – koronavirus vie kanavalta useat erikoisohjelmat

Radio Helsinki kärsii muun Suomen lailla koronaviruksen aiheuttamista talousongelmista. Asema ilmoittaa verkkosivuillaan, että epidemian vuoksi vähenevät mainokset pakottavat laittamaan suurimman osan erikoisohjelmista tauolle. Kun radioaseman yhteistyökumppanit kärsivät koronaviruksen vaikutuksista, ei näillä ole varaa mainostaa, ja tällöin joudutaan ohjelmistoa supistamaan.

”Suurin osa erikoisohjelmista jää tauolle, ja prime time -ohjelmat muuttavat muotoaan. Olemme tehneet nämä valitettavat päätökset tekijöitä kuunnellen ja tilanteesta yhdessä keskustellen. Pyrimme haastavasta tilanteesta huolimatta tarjoamaan kuuntelijoille ystävien seuraa ja käsin valikoitua musiikkia niin paljon kuin mahdollista”, Radio Helsingin sisältöjohtaja Maria Veitola kertoo tiedotteessa.

Uutuutena Radio Helsingin ohjelmistoon on lisätty Radio Fantasia Suomi -ohjelma, jossa yleisö voi nostaa soittolistalle omia suosikkejaan. Ohjelmassa kuulijat voivat toivoa musiikkia Radio Helsingin kuratoimalta kotimaisen musiikin listalta. Fantasiaan voi perehtyä ylempänä olevan linkin kautta.