Radio Nova -festivaali tiedottaa: Black Eyed Peas peruu keikkansa, dj-tähti Armin van Buuren tilalle

6.6.2023 14:08

16.–17.6. juhlittava Radio Nova -festivaali tiedottaa suuren luokan artistilisäyksestä. Hollantilainen dj Armin van Buuren nimittäin saapuu tanssittamaan juhlaväkeä Helsingin Suvilahteen. Elektronisen tanssimusiikin maailmantähti esiintyy tapahtumassa lauantaina 17. kesäkuuta.

Samaan hengenvetoon kerrotaan sellaisia ikävämpiä uutisia, että Black Eyed Peas on perunut keikkansa tapahtumassa. Yhdysvaltalaisbändin piti olla yksi festivaalin pääesiintyjistä, mutta tiedotteen mukaan Suomen-visiitti jää väliin, koska samaan yhteyteen suunniteltu esiintyminen toisessa musiikkitapahtumassa peruuntuu ja sitä myöten koko visiitti Eurooppaan jää tekemättä. Aikaisemmin myös Jason Derulo on perunut esiintymisensä Suvilahdessa.

Radio Nova -festivaalin esiintyjiä ovat Armin van Buurenin lisäksi muun muassa Gasellit, Samu Haber, Apulanta, Kuumaa, Kelis, Rag’n’Bone Man, The Rasmus, Abreu, Gettomasa, Icona Pop, Anastacia, Elastinen, Juha Tapio ja Adam Lambert. Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä hintaan 89–159 euroa.

Lisää luettavaa