Rakkaus kuolemassa elää – Ruissalo Amping teki HIMin When Love and Death Embracesta hienon suomenkielisen version

30.5.2023 14:00

Ruissalo Amping on nyt vahvasti hyvän äärellä. Turkulaiskokoonpano julkaisee kesäkuun alussa kappaleen nimeltä Rakkaus kuolemassa elää, ja sehän on komea suomenkielinen versio vanhasta HIM-bravuurista When Love and Death Embrace. Kuuntele tyylikäs cover yläpuolelta, ensinäyttö Soundissa!

“Idea versioinnista sai alkunsa, kun kuuntelin Ruissalo Ampingin alkuaikoina vuonna 2020 Slowdiven virallisesti julkaisematonta kappaletta Sleep. Sointukierto muistutti instrumentaalikertosäkeessä When Love and Death Embracea, ja loppu syntyikin kuin itsestään. Toki hitaasti kypsytellen, mutta helposti. Erityisen mukavaa oli, että lupa käännöksen julkaisemiselle tuli lopulta alkuperäiseltä kirjoittajalta Ville Valolta itseltään”, Samuli Virtanen kertoo.

Ennen kuin Ruissalo Amping julkaisee syksyllä lisää uutta musiikkia, kokoonpanon voi nähdä livenä Sideways-festivaalilla perjantaina 9.6. sekä Kesärauhassa sunnuntaina 18.6. Rakkaus kuolemassa elää julkaistaan digitaalisilla alustoilla 2.6. Yhtyeen Facebook-sivu löytyy täältä ja Instagram-kanava täältä.

Lisää luettavaa