Ramopunk-yhtye 77 osoittaa tukensa Ukrainalle – ensinäytössä Kaadun-video

Entuudestaan tunnettujen bändien jäsenistä koostuva 77 ottaa uudella musiikkivideollaan kantaa Venäjän ja Ukrainan väliseen sotatilanteeseen.
15.3.2023 09:00

Punkrock-yhtye 77 julkaisee seuraavan singlensä perjantaina 17. maaliskuuta. Kaadun-niminen kappale ensinäytössä nyt Soundissa.

Biisin sanoma käy selväksi viimeistään läpeensä mustavalkoisen musiikkivideon loppupuolella, jossa yhtyeen logon valkoiset ääriviivat värjäytyvät sinikeltaisiksi Ukrainan lippua jäljitellen.

Kaadun on omistettu niille taistelijoille, jotka empimättä hyväksyvät kohtalonsa historian oikealla puolella. Heitä ei houkutella tyhjillä lupauksilla eivätkä he pakkaa paraatipukua reppuunsa, kertoo yhtyeen laulaja-kitaristi Heko Keskellä uudesta sinkusta.

77:n jäsenet voivat olla entuudestaan monille tuttuja. Heko Keskellä ja rumpali Kaide Haikonen ovat soittaneet aiemmin yhdessä Ne Luumäet- ja Rehtorit-kokoonpanoissa, basisti Juuso Kallioinen on vaikuttanut Rikoslaki- ja Sehr Schnell-yhtyeissä, ja kitaristi Jukka Melametsän historiasta löytyy Pelle Miljoonaa, Refreshmentsiä sekä Mental Marketia.

Ensimmäinen live-esiintyminen 77:lta nähdään Paasitornin Pääsiäispunkissa lauantaina 8. huhtikuuta.

Yhtyeen debyyttisingle Mä en enää kättele diktaattoreita julkaistiin 24. helmikuuta.

Lisää luettavaa