Raskasta joulua näyttää kiinnostavan yleisöä – Hartwall-areena on myyty loppuun, myös Tampereella ja Turussa on täyttä

16.11.2017 09:34

Suomalaiset ovat näemmä sekä joulu- että metallikansaa. Näin voi päätellä ainakin siitä, että Raskasta joulua -kiertueorganisaatio tiedottaa lippujen menneen kaupaksi varsin mukavaan tahtiin.

Kiertueen 9.12. järjestettävä pääkonsertti Helsingin Hartwall-areenalla on nyt tupaten täynnä, ja Turun sekä Tampereen molemmat konsertit ovat nekin myyty loppuun. Samanlaista viestiä kantautuu lisäksi Jyväskylästä ja Savonlinnasta. Ei hullummin!

Kiertue alkaa huomenna 17. marraskuuta Rovaniemen Lappi-areenasta, jossa solisteina toimivat Marco Hietala, JP Leppäluoto, Tony Kakko ja Tommi Salmela. Rundin edetessä mukaan tulevat Tarja Turunen, Deep Purple- ja Rainbow -laulajana kunnostautunut Joe Lynn Turner, Floor Jansen, Amaranthe-laulaja Elize Ryd, JP Leppäluoto, Tony Kakko, Ari Koivunen, The Voice of Finland 2013 -voittaja Antti Railio, Pasi Rantanen, Kimmo Blom, Antony Parviainen sekä Ville Tuomi.

Kaikki kiertuepäivät ja tarkemmat esiintyjätiedot löytyvät rundin verkkosivuilta. Huomenna tulee julki myös Raskasta Joulua IV -albumi, jolta löytyy muun muassa Tarja Turusen ja Marco Hietalan duetto Ave Maria sekä Floor Jansenin ja Tony Kakon yhdessä tulkitsema Oi joulun ajan ihmiset.

Lisää luettavaa