Red Hot Chili Peppersin Anthony Kiedis kommentoi huhuja huumeisiin retkahtamisestaan

1.6.2016 12:23

Kun Anthony Kiedis joutui taannoin sairaalahoitoon vatsaflunssan vuoksi, ei kestänyt kauaa, ennen kuin pahat kielet alkoivat kuiskia laulajan joutuneen jälleen vanhojen paheittensa vietäväksi. RHCP-keulakuvan heroiiniongelmat kun eivät ole mitään varsinaisia salaisuuksia – Kiedis käytti kaikenmoisia päihteitä ensin 1980-luvulla ja palasi kuivan kauden jälkeen huumeiden pariin 1990-luvulla.

Nyt Kiedis on kommentoinut huhupuheita Australian Sunday Nightin haastattelussa. En ole retkahtanut enkä retkahda, on Kiedisin sanoma.

”Ihmiset olettavat, että sairastuminen johtui huumeista. En voisi vähempää välittää, se ei häiritse minua lainkaan”, Kiedis sanoi haastattelussa.

”Rakastan selvänä olemista, aivan kuten rakastin ennen rellestämistä. Saan paljon iloa raittiudesta, se toimii minulle. Voin surffata, voin viettää aikaa poikani kanssa, voin soittaa musiikkia, voin olla ok.”

Kiedis kertoo vatsaoireidensa olleen niin vahvoja, että hän muuttui ”valkoiseksi kuin haamu” ja putosi polvilleen tuskan vuoksi. ”Jalat menivät alta”, Kiedis sanoo.

”Mutta kenties sairastuin siksi, että parannuttuani olisin vahvempi kuin aiemmin.”

Lisää luettavaa