Rex Brown vaihtaa basson kitaraan ja metallin rockiin – ex-Pantera-basisti julkaisi ensimmäisen soolosinglensä

22.4.2017 15:52

Uutisoimme viime vuoden elokuussa Panterasta ja Downista tutun Rex Brownin valmistelevan ensimmäistä sooloalbumiaan. Tulevana kesänä päivänvalon näkevällä Smoke On This -albumilla Brown on vaihtanut basson kitaraan ja metallin rockiin. Ensimmäinen lohkaisu tulevalta levyltä on kuultavissa nyt.

Perjantaina julkaistu single kantaa nimeä Crossing Lines ja kappaleella kuullaan Brownia kitaristin ja basistin roolin lisäksi ensimmäistä kertaa myös laulajana. Brown kuvaili viime syksynä levyn olevan kumarrus hänen nuoruutensa suosikeille ja syntyneen rakkaudesta 70-luvun musiikkiin.

Smoke On This julkaistaan heinäkuun 28. päivä ja innokkaimmat fanit voivat ennakkotilaamalla saada levyn Brownin itsensä signeerauksella. Jos rahasta ei ole puutetta, PledgeMusic-palvelusta löytyvän joukkorahoituskampanjan kautta voi lunastaa itselleen vierailun Brownin luokse studioon. Tämä siis onnistuu, jos taskun pohjalta löytyy 5000 dollaria (noin 4662 euroa) ylimääräistä.

– Se ei ole sellaista, mitä minulta voisi odottaa. Olin aina kova Zeppelin-fani ja halusin lähteä nyt uusille poluille. Levyltä löytyy vaikutteita Foghatista vanhaan Tom Waitsiin, Brown kertoi viime vuonna.

Lisää luettavaa