RHCP-rumpali Chad Smithin vaimo syyteharkinnassa karattuaan Trumpia kannattavan näyttelijän kimppuun – Smith tykitteli aiheesta Twitterissä

Jos Red Hot Chili Peppersin jäsenet ovat joutuneet ajan mittaan monenlaisiin sotkuihin, eivät herrojen puolisot näytä olevan juuri rauhallisempia.

Rumpali Chad Smithin puoliso Nancy Mack tulistui näyttelijä Scott Baiolle (Happy Days, Bugsy Malone) nähtyään tämän joulukuussa Kalifornian Thousand Oakesin kaupungissa peruskoulun tilaisuudessa. Baio kannatti Yhdysvaltain presidentivaaleissa julkisesti Donald Trumpia, ja Mackille tämä asia oli kuin punainen vaate – niinpä hän karjui Baiolle vasten naamaa Trumpin tutuksi tekemää ”Grab them by the pussy” -töksäytystä ja ilmeisesti yritti demonstroida kopelointia Baiolla itsellään. Asiasta uutisoi aikanaan TMZ.

Baio teki asiasta rikosilmoituksen, jonka Venturan maakunnan piirisyyttäjä on nyt käsitellyt. Syyttäjä päätti lopulta jättää syytteen nostamatta tilanteen lievyyden vuoksi. Mack kielsi syyllistyneensä mihinkään ja halunneensa vain näyttää, millä tavalla nykyinen presidentti käsittelee naisia.

Chad Smith juhlisti päätöstä omaan tapaansa sosiaalisessa mediassa: rumpali viesti Twitterin välityksellä Baiolle tätä roolihahmonsa nimellä puhutellen: ”Hey Chachi, eat a bag of dicks.” Viesti on nyttemmin poistettu, mutta Consequence of Sound ehti napata siitä kuvakaappauksen. Ei ehkä kovin aikuista käytöstä, mutta rehellistä ainakin!