Ritchie Blackmoren nyky-Rainbow ei kiinnosta Graham Bonnetia – ”Hänen pitäisi ottaa mukaan enemmän vanhoja soittajia”

27.12.2016 13:42

Ritchie Blackmore palasi viime kesänä pitkästä aikaa rock-juurilleen ja heitti muutamia keikkoja uusista jäsenistä kasatun Rainbow’n kanssa. Blackmoren suunnitelmissa on tehdä tällä kokoonpanolla, johon kuuluu muun muassa Stratovarius-kosketinsoittaja Jens Johansson, vielä lisää keikkoja ensi vuoden puolella.

Yhtyeessä 70- ja 80-luvun taitteessa laulanut Graham Bonnet totesi tuoreessa Metal Express Radion haastattelussa, ettei käynyt katsomassa nykyisen Rainbow’n keikkoja, koska ei pidä tätä oikeana Rainbow’na.

– Saattaa kuulostaa hieman tyhmältä ja kauhealta, mutta Ritchien tekemiset eivät kiinnosta minua. Ja jos hän todella haluaisi Rainbow’n takaisin, hänen pitäisi ottaa mukaan enemmän vanhoja soittajia 80-luvulta. Kuten Don Airey tai Roger Glover tai joku, jonka ihmiset muistavat. Uusi kokoonpano näyttää minusta joltain sessiobändiltä, joten en ole kuunnellut heitä, Bonnet toteaa.

– Mutta olen varma, ettei Ritchie ole kiinnostunut minunkaan touhuistani. Hänellä on kuitenkin Blackmore’s Night -bändinsä, jota hän ei tule jättämään. Se on hänen lapsensa ja sitä kamaa hän todella haluaa tehdä.

Lisää luettavaa