Rob Halford haluaisi 80-luvun hittimaakarien kanssa tehdyt Judas Priest -biisit julki – ”Ne voi minun puolestani vuotaa”

3.3.2024 15:53

1980-luvulla ja 90-luvun alkupuoliskolla lauluntekijätrio Mike Stock, Matt Aitken ja Pete Waterman takoi hittejä muun muassa Kylie Minoguelle, Rick Astleylle ja Donna Summerille. Vuonna 1988 kolmikko löi hynttyynsä yhteen Judas Priestin kanssa ja kollektiivi äänitti yhdessä kolme kappaletta, joihin lukeutui versio The Stylisticsin You Are Everything -hitistä. Materiaali päätyi jonnekin arkistojen perukoille, eikä tuloksia ole sittemmin kuultu julkisesti.

”Soitettuamme kappaleen (You Are Everything) he sanoivat, että ’se on listaykköshitti – emme todellakaan kaipaa sellaista!’ He missasivat tilaisuuden, sillä nykyään Foo Fighters coveroi Rick Astleytä ja kaikki on mahdollista, mutta heidän managerinsa oli huolissaan, että siitä tulisi heidän uransa isoin biisi ja 16-vuotiaat tytöt alkaisivat kansoittaa heidän stadionkeikkojaan”, Waterman kommentoi viime vuonna yhteistyötä NME:lle.

Nyt Rob Halford sanoo tuoreessa NME:n haastattelussa, että kappaleet saisivat hänen puolestaan nähdä viimein päivänvalon.

”Olen tavallaan samaa hänen kanssaan, sillä minulla on se biisi jossain puhelimessani ja se kuulostaa mahtavalta”, Halford sanoo You Are Everythingiin viitaten. ”Kun katsotaan mitä tapahtui Kate Bushin Running Up That Hillille – yhdelle parhaista koskaan tehdyistä biiseistä – Stranger Things -sarjan myötä, niin toivoisin jotain vastaavaa meidän Stock/Aitken/Waterman-biiseiltämme…”

”Rakastan niitä biisejä edelleen”, Halford lisää. ”Haluaisin niiden vuotavan vielä elinaikanani. Ne voi minun puolestani vuotaa. Katsotaan mihin ne vievät meidät, sillä ne kuulostavat hyvältä. Ne ovat hauskaa musiikkia. En ole nähnyt Peteä miesmuistiin, mutta voisin ehkä sanoa hänelle: ’Vuotakaa nämä. Lähettäkää tiedosto TikTokiin ja katsellaan miten käy.'”

Lisää luettavaa