Robbie Williams + Take That ja Portishead studiossa

The Daily Mirrorin mukaan Robbie Williams ja Take Thatin muut jäsenet ovat nauhoittaneet uutta materiaalia newyorkilaisessa Electric Ladyland -studiossa. Mikäli tieto pitää paikkansa niin kyseessä on osapuolten ensimmäinen yhteistyö sitten vuoden 1995, jolloin Williams lähti Take Thatista soolouralle.

– Mikäli uusi materiaali miellyttää Robbieta ja Take Thatin muita jäseniä niin heiltä ilmestyy uusi albumi. Myös kiertue on luvassa myöhemmin, Robbien edustajan väitetään sanoneen.

Take Thatin edustaja kuitenkin kieltää uutisen. Hänen mukaansa "yhtye on ollut New Yorkissa miksaamassa loppusyksystä ilmestyvää The Greatest Day -livealbumia". Williamsilta puolestaan ilmestyy The Reality Killed The Video Star -levy marraskuussa.

Brittiläisen Portisheadin Geoff Barrow on puolestaan paljastanut "yhtyeellään olevan suuria suunnitelmia aivan erilaisen materiaalin suhteen".

Portisheadilla ei ole myöskään voimassa olevaa levytyssopimusta, joten yhtye voi julkaista uuden materiaalin "missä tahansa formaatissa ja milloin tahansa".