Robert Plant piikittelee hurjaa nousua tekevää rocklupausta – ”Heillä on kaunis pikku laulaja, vihaan häntä”

https://www.youtube.com/watch?v=fWpEWso-8Og

Michiganista ponnistavaa, ja rock-piireissä kovaa nousua tekevää Greta Van Fleet -orkesteria on koko lyhyen historiansa ajan verrattu Led Zeppeliniin niin bändin yleisen soundin kuin aivan erityisesti laulaja Josh Kiszkan tuttuakin tutummalta kuulostavan lauluäänen osalta. Eipä olekaan mikään ihme, että Robert Plantin mielipide tulokkaasta on ollut kuumaa valuuttaa erinäisissä haastatteluissa ja muissa tilaisuuksissa heti GVF:n lyötyä itsensä läpi yleiseen tietoisuuteen.

Legendaarisen laulajan esiinnyttyä äskettäin Sydneyn kuuluisalla oopperatalolla, mies otti vaihteeksi nuoret tulokkaat itse esiin, kun häneltä tiedusteltiin näkemyksiä uusista kiinnostavista rocklupauksista.

”Detroitissa on Greta Van Fleet -niminen bändi, he ovat Led Zeppelin I. Heillä on kaunis pikku laulaja, vihaan häntä”, Plant leukaili Kiszkaan viitaten. ”Hän lainasi äänensä tyypiltä, jonka tunnen erittäin hyvin, mutta minkäs teet? Ainakin hänellä on jonkinverran tyyliä, sillä hän sanoi ottavansa juttunsa suoraan Aerosmithiltä.” Tämän sanottuaan Plant vielä varmuudeksi pyöräytteli silmiään näyttävästi.

Aiemmin Plant on kommentoinut Kiszkaa toteamalla radiokanava 91.1 WFKP:lle: ”Hän on melko hyvä. Hänelle on jossakin varmasti duunia tarjolla.”