Rock-aateliston jälkikasvun muodostama yhtye antoi potkut Scott Weilandin pojalle – syy todella valitettava

10.1.2021 19:08

Guns N’ Roses -kitaristi Slashin pojasta London Hudsonista, Metallica-basisti Rob Trujillon pojasta Tye Trujillosta sekä kitaristi Niko Tsangariksesta muodostuva Suspect208-yhtye ilmoittaa antaneensa potkut laulajalleen Noah Weilandille. Edesmenneen Stone Temple Pilots ja Velvet Revolver -laulaja Scott Weilandin poika on yhtyeen mukaan seurannut päihdeasioissa isänsä jalanjälkiä.

Yhtye kertoo nimittäin tiedottessaan erottaneensa Weilandin tämän ”lähdettyä kohti pimeä ja huumeiden täyttämää polkua, joka tuli sekä ystävyyden että bändin väliin.”

Scott Weiland kuoli vuonna 2015 alkoholin ja huumeiden yliannostukseen.

”Kuten monet tietävätkin, päästimme laulajamme Noahin menemään”, yhtye kirjoittaa. ”Olimme hänen kanssaan todella läheisiä, ja se oli viimeinen asia, jonka olisimme halunneet tehdä, mutta se oli pakko hänen turvallisuutensa ja yhtyeen pitkäikäisyyden takia. Päätös on bändin, ja se oli viimeinen, jonka voimme jatkaaksemme tehdä.”

”Noah ei kirjoittanut sanoituksia tai hoitanut omaa tonttiaan kahteen kuukauteen ennen erottamistaan”, orkesteri jatkaa. ”Hän lähti kohti pimeää ja huumeiden täyttämää polkua, joka tuli sekä ystävyyden että bändin väliin. Lisäksi oli monia räjähdysherkkiä tilanteita, jotka alkoivat pienistä hänelle sanotuista asioista. Toivomme hänelle pelkkää hyvää ja välitämme hänestä syvästi. Teimme kuitenkin kaiken voitavamme häntä auttaaksemme. Kiitos kaikille, jotka ovat mukanamme tällä matkalla, olemme siitä hyvin kiitollisia.”

Yhtye etsii parhaillaan uutta laulajaa. Vaatimuksena on 18–24 vuoden ikä ja asuinpaikka Los Angelesissa.

https://www.instagram.com/p/CJzPsWIs_js/

https://www.instagram.com/p/CJyhxWzsla4/

Lisää luettavaa