Rock in the City -festariketju etenee yskähdellen – tapahtumat perutaan jälleen kolmesta kaupungista

4.5.2022 10:33

Rock in the City -festivaaliketju tiedottaa jälleen suru-uutisia. Helsingin, Lappeenrannan ja Lahden tapahtumat on ensi kesän osalta peruttu. Aikaisemmin on tiedotettu Rauman, Valkeakosken ja Jyväskylän festivaalien peruuntumisesta, eli uusimman ilmoituksen myötä alkuperäisistä kolmestatoista festivaalista on jäljellä seitsemän.

Perumispäätös johtuu tiedotteen mukaan ennakkolippujen liian heikosta menekistä. Liput voi palauttaa 31.8. mennessä, jolloin sekä lipun hinta että toimituskulut palautetaan kokonaisuudessaan.

”Olemme todella pahoillamme, että joudumme perumaan kolme Rock in the City -festivaalia. Meille yhtiönä peruutukset ja siirrot ovat raskaita päätöksiä myös taloudellisesti, emmekä niitä mielellämme tee. Kipeätkin ratkaisut on kuitenkin hyvä tehdä mahdollisimman ajoissa, jotta asiakkaat, bändit ja kaikki asianosaiset ehtivät reagoimaan peruutuksiin ajoissa”, festivaaleja järjestävän RH Entertainmentin toimitusjohtaja Riki Huhtala kirjoittaa tiedotteessa.

Tällä haavaa Rock in the City -tapahtumia on tarkoitus nähdä ensi kesänä Vantaalla, Kuopiossa, Kouvolassa, Oulussa, Rovaniemellä, Keravalla ja Porissa. Festivaalien esiintyjiä ovat muun muassa Alice Cooper, Accept, Bullet for My Valentine, Danko Jones, Battle Beast, Michael Monroe ja Stam1na.

Lisää luettavaa